YAYAMI SUSHI APELDOORN

YAYAMI SUSHI APELDOORN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1024 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yayami Sushi Apeldoorn. Meer weten? Ontdek meer

14 aug 2022 om 22:57 Eten kwam een half uur te vroeg, weinig eten voor heel veel geld!! Sushi niet vers Eerste en laatste keer dat wij hier bestellen!
14 aug 2022 om 22:14 Om 19:21 een bestelling geplaatst, wachttijd tussen 40 en 50 minuten. Dan denk je oké, weekend kan wat langer duren. Toch maar eens bellen om 21:17, en dan krijg je te horen: Uhh nee die hangt hier nog, is druk. Die gaan we zo verwerken. WTF!
7 aug 2022 om 23:06 Erg lekker eten, maar wel prijzig. vandaar maar 4 sterren. De bezorger kwam met de auto naar het buitengebied en belde op mijn 06 om te laten weten dat hij er bijna was. Super!
6 aug 2022 om 20:10 Bestelling geplaatst om: 16.44uur Met als bezorgtijd : 17.45uur Wij hebben Opgebeld om 18.15uur Was erg druk werd ons verteld. Bestelling bezorgd om: 18.45uur. De loempia's waren dus koud.
5 aug 2022 om 11:50 Eten was op tijdstip zoals beloofd! Het was erg lekker. Topkwaliteit!
1 aug 2022 om 23:53 Echte aanrader!
30 jul 2022 om 20:20 45 mins late
30 jul 2022 om 20:13 Prima sushi, 16 stuks. Genoeg voor 2 persoon. Miste wel een beetje een uitgesproken smaak.
24 jul 2022 om 19:46 Was weer prima
23 jul 2022 om 0:42 Eerste keer en de laatste keer. Lang gewacht. Sushi was niet vers. Gebakken uitjes leken wel plastic. In de opmerking duidelijk gezet; zachtjes aankloppen ivm slapende kinderen. Briefje op de deur met aankloppen niet bellen. En toch doen
20 jul 2022 om 19:44 Lekker eten top !! Van genoten Was onze eerste bestelling maar voor herhaling vatbaar.
18 jul 2022 om 21:30 Het eten was voor €11 echt heel weinig. Ik kreeg alleen wat kip stukjes en wat groenten. En het was veeeeeel te zout. Echt niet te eten. Heb het weggegooid. Ik bestel hier nooit meer!